Шаверський Антон Андрійович
Матеріал з ІКБГІ
(відмінності між версіями)
Bogdan (обговорення • внесок) (Нова сторінка: right Інженер I категорії ===[[:Категорія:Шаверський АА Публікаці...) |
(→Контакти:) |
||
(6 проміжних версій 2 користувачів не показані) | |||
Рядок 3: | Рядок 3: | ||
Інженер I категорії | Інженер I категорії | ||
− | ===[[:Категорія:Шаверський АА Публікації|Список наукових праць]]== | + | ===Народився:=== |
+ | 30 травня 1991 року в м. Києві. | ||
+ | |||
+ | <!-- | ||
+ | ===Контакти:=== | ||
+ | моб. тел. 067-455-67-47.11111111111111111111'''1111111''' | ||
+ | E- 11111 mail: spike91[[Image:At 000099 16x17x2.gif]]ukr.net | ||
+ | --> | ||
+ | |||
+ | ==Освіта: == | ||
+ | * ліцей №157 (1998 – 2008). | ||
+ | * НТУУ «КПІ»; бакалавр (вересень 2008 - травень 2012 р.); | ||
+ | ** магістр (вересень 2012 р. -травень 2014 р.); | ||
+ | ** спеціалність: біотехнологія. | ||
+ | ** Назва бакалаврскої дисертаційної роботи: «Технологія виробництва ампіциліну. Дільниця сушіння». | ||
+ | |||
+ | ==Наукові інтереси:== | ||
+ | біотехнологія; генетична інженерія; виробництво ліків; імунологія. | ||
+ | |||
+ | ===Основна тема наукових досліджень:=== | ||
+ | Дослідження пивоварних ознак ячменю за допомогою молекулярних маркерів. | ||
+ | |||
+ | ===Володіння методиками:=== | ||
+ | Виділення ДНК з рослин, спектрофотометрія нуклеїнових кислот, полімеразна ланцюгова реакція, електрофорез ДНК у агарозному гелі. | ||
+ | |||
+ | ==Хобі, захоплення:== | ||
+ | гірські лижі, туристичні походи, малювання. | ||
+ | |||
+ | ==[[:Категорія:Шаверський АА Публікації|Список наукових праць]]== | ||
+ | * Шаверський А.А., Степаненко А.І., Жолнер Л.Г., Моргун Б.В. Вплив алельного поліморфізму гену Bmy1 ячменю на активність та термостабільність β-амілази // «Біотехнологія ХХI століття». - К.:ВПК «Політехніка», 2013. – С. 101-102. | ||
<br> | <br> | ||
[[Категорія:Співробітники]] | [[Категорія:Співробітники]] | ||
− | [[Категорія: | + | [[Категорія:Колишні співробітники]] |
− | [[ | + | |
+ | [[ru:Шаверский Антон Андреевич]] | ||
+ | [[en:Anton Shaverskyi]] |
Версія за 17:06, 22 жовтня 2018
Інженер I категорії
Зміст |
Народився:
30 травня 1991 року в м. Києві.
Освіта:
- ліцей №157 (1998 – 2008).
- НТУУ «КПІ»; бакалавр (вересень 2008 - травень 2012 р.);
- магістр (вересень 2012 р. -травень 2014 р.);
- спеціалність: біотехнологія.
- Назва бакалаврскої дисертаційної роботи: «Технологія виробництва ампіциліну. Дільниця сушіння».
Наукові інтереси:
біотехнологія; генетична інженерія; виробництво ліків; імунологія.
Основна тема наукових досліджень:
Дослідження пивоварних ознак ячменю за допомогою молекулярних маркерів.
Володіння методиками:
Виділення ДНК з рослин, спектрофотометрія нуклеїнових кислот, полімеразна ланцюгова реакція, електрофорез ДНК у агарозному гелі.
Хобі, захоплення:
гірські лижі, туристичні походи, малювання.
Список наукових праць
- Шаверський А.А., Степаненко А.І., Жолнер Л.Г., Моргун Б.В. Вплив алельного поліморфізму гену Bmy1 ячменю на активність та термостабільність β-амілази // «Біотехнологія ХХI століття». - К.:ВПК «Політехніка», 2013. – С. 101-102.