Категорія:Монографії Моргуна БВ
Матеріал з ІКБГІ
(відмінності між версіями)
Bogdan (обговорення • внесок) |
Bogdan (обговорення • внесок) |
||
Рядок 8: | Рядок 8: | ||
[[Категорія:Публікації 2014]] | [[Категорія:Публікації 2014]] | ||
[[Категорія:Публікації 2016]] | [[Категорія:Публікації 2016]] | ||
− | [[Категорія:Книги | + | [[Категорія:Книги]] |
[[Category:Моргун Б.В.]] | [[Category:Моргун Б.В.]] |
Поточна версія на 11:23, 10 серпня 2021
- Рибалка О.І., Моргун Б.В., Поліщук С.С. Ячмінь як продукт функціонального харчування. К.: Логос, 2016. – 670 с. ISBN 978-617-7442-06-5.
- Дубровна О.В., Моргун Б.В., Бавол А.В. Біотехнології пшениці: клітинна селекція та генетична інженерія. К.: Логос, 2014. – 375 с. ISBN 978-966-171-883-7.
- Моргун Б.В., Тищенко Е.Н. Молекулярные биотехнологии по повышению устойчивости культурных злаков к осмотическим стрессам. К.: Логос, 2014. – 221 с. ISBN 978-966-171-887-5.