Публікація:Рибалка О.І. та ін. (2016) Ячмінь як продукт функціонального харчування
Матеріал з ІКБГІ
(відмінності між версіями)
Bogdan (обговорення • внесок) (Створена сторінка: # вапівапівапО.І., '''Моргун Б.В.''', івапі С.С. [[Рибалка О.І. ...) |
Bogdan (обговорення • внесок) м (Bogdan перейменував сторінку з Рибалка О.І. та ін. (2016) Ячмінь як продукт функціонального харчування на [[Публікація:Рибалка О.І. та ін. (2016) Я...) |
Версія за 10:23, 10 серпня 2021
- вапівапівапО.І., Моргун Б.В., івапі С.С. Ячмінь як продукт функціонального харчування. К.: Логос, 2016. – 670 с. ISBN 978-617-7442-06-5.
- івапівапівапО.В., Моргун Б.В., Бавол А.В. Біотехнології пшениці: клітинна селекція та генетична інженерія. К.: Логос, 2014. – 375 с. ISBN 978-966-171-883-7.
- Моргун Б.В., івапівап Е.Н. Молекулярные биотехнологии по повышению устойчивости культурных злаков к осмотическим стрессам. К.: Логос, 2014. – 221 с. ISBN 978-966-171-887-5.