Наша методологія базується на молекулярних маркерах. Сучасними методами полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР), електрофорезу ДНК і білків ми оцінюємо генетичні властивості пшениці, ячменю, кукурудзи, тритикале, спельти, жита, сої, ріпаку, соняшнику, картоплі, тютюну, малини, бактерій. Завдяки потужній науково-дослідній діяльності нам вдається підтримувати конкурентоспроможні ціни, починаючи з 590 гривень за один аналіз (станом на лютий 2016 року). Вартість більш комплексних або багаточисельних тестів встановлюється за домовленістю сторін. 
-  визначення типовості насіння чи рослин, неоднорідності різних партій, сортової відповідності стандарту, сортової чистоти;
 -  підтвердження гібридності насіння;
 -  виявлення генетично модифікованих організмів (ГМО), трансгенних культур і трансформаційних події, з ними пов'язаних (кукурудза, соя, ріпак, пшениця, ячмінь, тютюн, картопля, тополя, агробактерії Agrobacterium tumefaciens, кишкова паличка Escherichia coli та інші);
 -  ДНК-паспортизація (складання, підтвердження, ідентифікація, контроль);
 -  оцінювання ознак, пов'язаних із стійкістю, якістю (список дається нижче).
 
 Окрім того по Вашому замовленню ми можемо:
-  розробити молекулярно-генетичні системи аналізу фенотипових характеристик рослин, тварин, мікроорганізмів;
 -  підготувати спеціалістів у галузі молекулярної діагностики.
 
 Перелік можливих ознак для визначення за допомогою ДНК маркерів
 Хлібні зернові культури, збіжжя, хлібні злаки
 Пшениця (Triticum aestivum L.)
| Ген, алель  | 
Ознака  | 
Етап
 | 
| Алель Glu-A1 (2*)  | 
 Позитивний вплив на якість тіста  | 
 Методика відпрацьована для 2-х систем
 | 
| Алель Glu-B1al (77+8)  | 
 Поліпшує хлібопекарську якість  | 
 Методику відпрацьовано
 | 
| Алель Glu-D1 (5+10 та 2+12)  | 
 Позитивний вплив на якість борошна  | 
Методикe відпрацьовано для 2-х систем
 | 
| Локус Glu-D1. Субодиниці 5 і 10 – норма. Субодиниці 0 і 10 – мутант. Ідентифікація відсутності субодиниці x5 у мутанта  | 
 Вплив на хлібопекарську якість  | 
 В роботі
 | 
| Трансгені екстра копії алелів Glu-D1x5, Glu-D1y10  | 
 Позитивний вплив на якість борошна, хлібопекарську якість  | 
 Методики для якісного визначення трансгенних алелів та референтних генів відпрацьовані
 | 
| Гени waxy (Wx-A1, Wx-B1, Wx-D1)  | 
 Змінений склад крохмалю. Полегшена перетравлюваність, зброжуваність для виробництва біоетанолу  | 
 Методику відпрацьовано для ідентифікації нуль-алелів, алелів дикого типу та нетипового функціонального алелю Wx-B1e
 | 
| Транслокація QTL Gpc-B1 з Triticum turgidum ssp. dicoccoides в озиму пшеницю. Заміщення 6-ї хромосоми  | 
 Високий вміст білку, підвищений вміст мікроелементів, цінних для повноцінного харчування людини  | 
 Методику відпрацьовано для 3-х систем ідентифікації
 | 
| Житньо-пшенична транслокація 1RS  | 
 Її локалізація на 1AL чи 1BL плечі;	позитивний вплив на абіотичну та біотичну стійкість рослин. Можливий негативний вплив на якість  | 
 Методику відпрацьовано для двох локусів
 | 
| Модифікована житньо-пшенична транслокація 1RSm  | 
 Позитивний вплив на абіотичну та біотичну стійкість рослин  | 
 Методику відпрацьовано для ідентифікації локусу Xrems1303 та локусу ω-secalin
 | 
| Гени PPO-A1 та PPO-D1  | 
 Поліфенолоксидазна активність. Вплив на збереження якості харчових продуктів, потемніння готових виробів та напівфабрикатів  | 
 Методику відпрацьовано
 | 
| Гени Dreb1  | 
 Посухостійкість  | 
 Методику відпрацьовано для п’яти генів
 | 
| Ген LR34  | 
 Стійкість до бурої іржі  | 
 Методику відпрацьовано
 | 
| Ген Stb4  | 
 Стійкість до септоріозу  | 
 Методику відпрацьовано
 | 
| Гени R1, R2, R3  | 
 Білозерність  | 
 Методика відпрацьована для гена Tamyb10-А, інші – в роботі
 | 
| Алельний стан гена фитоінсинтази Psy1  | 
 Вплив на харчову та кормову якість  | 
 У роботі
 | 
| Гени Pina-D1b, Pinb-D1b  | 
 Твердозерність  | 
 У роботі
 | 
| Ген SBEII  | 
 Змінений склад крохмалю, підвищений вміст амілози  | 
 У роботі
 | 
 Ячмінь (Hordeum vulgare L.)
| Ген, алель  | 
Ознака  | 
Етап
 | 
|  Ген HvITR1 (GenBank Accession X65875)  | 
 Вплив на колоїдальну стабільність, помутніння пива. Можливі два алеля: активний SE+ve продукує СМе протеїн, і неактивний SE-ve блокує біосинтез СМе протеїну, тобто не кодує інгібітор трипсину CME (BTI-CME)  | 
 Методику відпрацьовано
 | 
| Локус Bmy 1  | 
 Активність ферменту β-амілази зерна  | 
 Методику відпрацьовано
 | 
| Генотипування SSR маркерами  | 
 Філогенетичні зв'язки сортів  | 
 Методика відпрацьована для 3-х SSR локусів, робота з 5 іншими ведеться
 | 
| Локус Waх  | 
 Змінений склад крохмалю. Полегшена перетравлюваність, зброжуваність для виробництва біоетанолу  | 
 Методику відпрацьовано. Визначення нуль-алеля гена та функціональних алельних варіантів
 | 
| Ген Am  | 
 Змінений склад крохмалю, підвищений вміст амілози  | 
 Опрацьовується
 | 
| Локус LOX-1  | 
 Фермент ліпоксігеназа-1 зерна  | 
 Методика визначення відпрацьована
 | 
| Трансгені алелі Glu-D1x5, 10, 5+10, Glu-A1x2* пшениці. Визначення кількості вбудованих копій гена  | 
 Вплив на якість  | 
 Методики для якісного визначення трансгенних алелів та референтних генів відпрацьовані, для кількісного визначення числа вбудованих копій гена – в роботі
 | 
 Кукурудза (Zea mays L.)
| Ген, алель  | 
Ознака  | 
Етап
 | 
| Різні трансформаційні події  | 
 Стійкість до гліфосату, комах  | 
 Методики відпрацьовано
 | 
 Тритикале (Triticale)
| Ген, алель  | 
Ознака  | 
Етап
 | 
|  Гени waxy (Wx-A1, Wx-B1)  | 
 Змінений склад крохмалю. Полегшена перетравлюваність, зброжуваність для виробництва біоетанолу  | 
 Методику відпрацьовано для ідентифікації нуль-алелів та алелів дикого типу
 | 
 Зернобобові культури (зернові бобові культури)
 Соя культурна або щетиниста (Glycine max Moench.)
| Ген, алель  | 
Ознака  | 
Етап
 | 
| Трансформаційна подія GTS 40-3-2  | 
 Стійкість до гліфосату  | 
 Методику відпрацьовано
 | 
 Олійні культури
 Ріпак, свиріпа, рапс (Brassica napus L. var. oleifera Metzg.)
| Ген, алель  | 
Ознака  | 
Етап
 | 
| Трансформаційна подія GT-73  | 
 Стійкість до гліфосату  | 
 Методику відпрацьовано
 | 
Звертайтеся! З радістю виконаємо швидко і якісно!